Αντικαταστάσεις - Επιστροφές - Εγγυήσεις

Η ECOCASA AE κάνει δεκτές αντικαταστήσεις και επιστροφές προϊόντων που έχετε αγοράσει από το εstiahomeart.gr με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Το αίτημά σας για αντικατάσταση λαμβάνεται γραπτώς εντός 14 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής τους.
  • Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Τα προϊόντα συνοδεύονται με το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης).
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων στην εξής διεύθυνση: ECOCASA AE, Λεωφ. ΝΑΤΟ 150, Θέση Πάτημα, Ασπρόπυργος, ΤΚ 19300. Για καταστήματα εκτός Αττικής η επιστροφή των προϊόντων γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία.

Επιστροφές με τα ΕΛΤΑ δεν γίνονται δεκτές.

Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων που θα επιστρέψετε στην παραπάνω διεύθυνση. Το ποσό προς επιστροφή αφορά την αξία των προϊόντων, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα που επιβαρυνθήκατε στην αρχική αποστολή.

Επιστροφές σε δώρα τα οποία έχουν δοθεί διαφημιστικά ή σε προσφορά με κάποιο άλλο προϊόν δεν γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση του ιδίου.

Όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση άρτιας παραλαβής. Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά. Αν, παρ' όλα αυτά, παραλάβετε οποιοδήποτε είδος σπασμένο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας και η ECOCASA AE θα σας αντικαταστήσει τα είδη χωρίς κανένα κόστος για εσάς.

Η εγγύηση άρτιας παραλαβής δεν περιορίζει τα δικαιώματά σας σχετικά με τη "νόμιμη εγγύηση" και την "εμπορική εγγύηση" όπως περιγράφονται στην παρακάτω παράγραφο.

Όλα τα προϊόντα της ECOCASA AE καλύπτονται από διετή "νόμιμη εγγύηση" σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Αστικού Κώδικα.

Ειδικότερα, σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας του προϊόντος που έχετε αγοράσει από το εstiahomeart.gr μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνσή σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί εγγράφως. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από εν στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία και σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ελάττωμα σε κάποιο προϊόν που έχετε παραλάβει από το εstiahomeart.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Η ECOCASA AE επιφυλάσσεται ρητώς για την πρότερη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού από αρμόδιο προσωπικό.

Για όσα προϊόντα συνοδεύονται από "εμπορική εγγύηση", η ευθύνη της εγγύησης αυτής για όσο διάστημα ισχύει επιβαρύνει τον αντίστοιχο κατασκευαστή του προϊόντος ή της επιχείρησης που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ ή της επιχείρησης που εμφανίζεται ως κατασκευαστής.