Αποστολή - Παραλαβή Προϊόντων

Η ESTIA HOME ART AE σας αποστέλλει τις παραγγελίες σας με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες άνω των 70 € δεν χρεώνεστε μεταφορικά, τα οποία πληρώνει η ESTIA HOME ART AE για εσάς.

Παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται στα καταστήματα από 1 έως 3 ημέρες εντός Αττικής, από 2 έως 3 ημέρες σε πρωτεύουσες νομών και από 3-4 ημέρες σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες, θα προηγείται συνεννόηση μαζί σας πριν την αποστολή της για τον ακριβή τρόπο παραλαβής. Σε αυτήν την περίπτωση έχετε την επιλογή της παραλαβής της παραγγελίας σας από τον πλησιέστερο σε εσάς σταθμό της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας χωρίς επιπλέον κόστος, ή την παράδοσή της στον απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο τόπο με επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τους ισχύοντες τιμοκαταλόγους της συνεργαζόμενης εταιρείας.

Μπορείτε επίσης, να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από τη φυσική έδρα της ESTIA HOME ART AE Αναγεννήσεως, Θέση Ντρασσαριά, Ασπρόπυργος, ΤΚ 19300, χωρίς καμία επιβάρυνση, αφού η προετοιμασία της έχει ολοκληρωθεί και έχετε ενημερωθεί σχετικά. Οι παραγγελίες παραμένουν ετοιμοπαράδοτες για διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών, μετά το πέρας των οποίων ακυρώνονται.


Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη ενημέρωση της διαθεσιμότητας όλων των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και για την έγκαιρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το παραπάνω χρονοδιάγραμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα και καθυστερήσεις των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικής πράξεις. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.