English
You have no items in your shopping cart.

Πολιτική Απορρήτου

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Για την εταιρεία ECOCASA ΑΕ ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας estiahomeart.gr πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών, και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Σας δηλώνουμε ότι η ECOCASA AE συμμορφώνεται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (General Data Protection Regulation, GDPR) για τη μέγιστη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. O GDPR είναι ο πλέον πρόσφατος κανονισμός της ΕΕ με αντικείμενο τη θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το εstiahomeart.gr δεν απευθύνεται σε παιδιά και ανήλικους κάτω των 16 ετών. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.


Σκοπός Επεξεργασίας

Η συλλογή και η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την εκτέλεση και υποστήριξη των παραγγελιών σας, την επικοινωνία μας μαζί σας και την καλύτερη εμπειρία σας όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Εκτέλεση και υποστήριξη των παραγγελιών σας

    Προκειμένου να μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες σας, να τις εκτελούμε και να σας υποστηρίζουμε μετά την πώληση, χρειαζόμαστε τα παρακάτω δεδομένα σας:

    • Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με την παραγγελίας σας.
    • Αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας.
    • Το όνομα και το επίθετό σας προκειμένου να σας παραδοθεί η παραγγελία σας και να σας εξυπηρετήσουμε μετά την πώληση.
    • Το ΑΦΜ και την ΔΟΥ για την έκδοση τιμολογίου
    • Τη διεύθυνση σας για την αποστολή της παραγγελίας σας στο χώρο που επιθυμείτε.
  2. Αποστολή ενημερωτικών δελτίων με νέα και προσφορές (newsletter)

    Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter), ώστε να λαμβάνετε από εμάς νέα, προτάσεις, προσφορές και λοιπές ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η εγγραφή σας γίνεται με την ελεύθερη και σαφή συγκατάθεσή σας σε κάποια από τις σχετικές φόρμες στην ιστοσελίδα μας.

  3. Δημιουργία Λογαριασμού Πελάτη Χονδρικής

    Προϋπόθεση για να έχετε την δυνατότητα να καταχωρείτε της παραγγελίες σας μέσω του εstiahomeart.gr είναι η δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας. Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους χρειαζόμαστε τα ίδια στοιχεία που σας ζητάμε και για την καταχώρηση παραγγελίας και σκοπός επεξεργασίας τους παραμένει ο ίδιος με το σκοπό για την εκτέλεση και υποστήριξη παραγγελιών. Επιπλέον, χρειάζεται να καταχωρήσετε και τον προσωπικό σας κωδικό ασφαλείας για να έχετε αποκλειστικά μόνο εσείς πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του κωδικού σας από τρίτα πρόσωπα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς δεν ευθυνόμαστε για την χρήση του από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το κωδικό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία του.

  4. Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων:

    Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας βασιζόμενοι σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω νομικές βάσεις:

    • όπως απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, για την απόδειξη των παραγγελιών σας, για την μετά την πώληση υποστήριξη, για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων
    • όπως απαιτείται για τα δικά μας έννομα συμφέροντα (ή τρίτων), συμπεριλαμβανομένων των συμφερόντων μας για την παροχή πρωτοποριακών, εξατομικευμένων, ασφαλών και κερδοφόρων υπηρεσιών στους χρήστες και τους συνεργάτες μας, εκτός αν τα δικά σας συμφέροντα ή θεμελιώδη δικαιώματα ή θεμελιώδεις ελευθερίες που υπαγορεύουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων υπερισχύουν των εν λόγω συμφερόντων
    • όπως απαιτείται για τη συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς
    • όπως απαιτείται για τη συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς
  5. Επεξεργασία δεδομένων σας από τρίτους:

    Με κανένα τρόπο δεν θα εκμεταλλευτούμε τις πληροφορίες σας ή θα διαβιβάσουμε αυτές σε τρίτους εκτός της εταιρίας μας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, παρά μόνο στις περιπτώσεις που σημειώνονται στην παρούσα Πολιτική. Η δε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα- συνεργάτες μας τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών της εταιρείας.

    Προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με ορισμένες τρίτες εταιρείες, οι οποίες ενεργούν κατ’ εντολή μας (εκτελούντες την επεξεργασία) παρέχοντας μας υπηρεσίες μεταφοράς/ διανομής, hosting και μαζικής αποστολής email κλπ. με σκοπό την παροχή βέλτιστης υπηρεσίας προς εσάς. Η εταιρεία μας διασφαλίζει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τους συνεργάτες-τρίτες εταιρείες με συμβατικές ρήτρες περιορισμού του σκοπού επεξεργασίας και τήρησης των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την ορθή και ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  6. Χρονικό διάστημα αποθήκευσης:

    Σχετικά με το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων, όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

    Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

  7. Τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα:

    Ως φυσικό πρόσωπο, με τα παρακάτω δικαιώματα, έχετε εσείς τον έλεγχο σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Συγκεκριμένα, σας αναγνωρίζονται και διασφαλίζονται τα παρακάτω δικαιώματά σας:

    • Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης για το πώς συλλέγονται και πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα
    • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα
    • Δικαίωμα διόρθωσης ή τροποποίησης προσωπικών δεδομένων
    • Δικαίωμα διαγραφής προσωπικών δεδομένων σας
    • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
    • Δικαίωμα στη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων
    • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
    • Δικαίωμα ενημέρωσης για περιστατικά παραβίασης που θέτουν σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ως φυσικό πρόσωπο (άρθρο 34 του Κανονισμού). 
    • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας, δηλαδή να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή για επεξεργασία που γίνεται με βάση την συγκατάθεση. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της.

    Τα παραπάνω δικαιώματά σας περιορίζονται από τον νόμο και ενδέχεται να μην πρέπει να εκπληρώνονται από εμάς υπό συγκεκριμένες συνθήκες (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον, προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά μας κλπ.).

    Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω email στο: info@estiahomeart.gr ή μέσω επιστολής στη διεύθυνση Λεωφ. ΝΑΤΟ 150, Θέση Πάτημα, Ασπρόπυργος, ΤΚ 19300.

    Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ): https://dpa.gr/, Λ. Κηφισίας 1-3, Αθήνα, ΤΚ 115 23, +30 210 6475600, contact@dpa.gr.

  8. Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων:

    Όταν μας χορηγείτε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται και διαχειρίζονται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε επαρκή φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους, που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να σας παρέχουν τις υπηρεσίες που επιθυμείτε. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε όλους τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:

    • η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στον αριθμό των εξουσιοδοτημένων ατόμων για τους συγκεκριμένους σκοπούς
    • στα συστήματα IT που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων διασφαλίζεται η πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα
    • η πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα IT παρακολουθείται προκειμένου να εντοπισθεί και αποτραπεί άμεσα η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση
    • χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση
    • υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής / καταστροφής τους

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στη φορητή συσκευή σας. Τα cookies δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και αφαιρούνται αυτόματα όταν λήξουν. Κάποια cookies λήγουν κατά το τέλος της επίσκεψής σας στο διαδίκτυο, ενώ άλλα αποθηκεύονται για μικρό χρονικό διάστημα.

Τα cookies χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα μας για τη συλλογή πληροφοριών ηλεκτρονικής δραστηριότητας, για να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας καθώς και για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης στην ιστοσελίδα. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας για στατιστικούς λόγους. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.

Με την περαιτέρω χρήση του site αποδέχεστε την χρήση cookies. Δείτε πως λειτουργεί αυτό για το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης στις εξής διευθύνσεις:


Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για τα δεδομένα που παρέχονται μέσω του ιστότοπου εstiahomeart.gr. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που ακολουθείτε έναν σύνδεσμο από αυτόν τον ιστότοπο προς κάποιον άλλον, συνιστούμε να διαβάσετε προσεχτικά τις δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων του αντίστοιχου ιστότοπου. Σε περίπτωση που επιλέξετε να συνδεθείτε με οποιοδήποτε δικτυακό τόπο τρίτου μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) που τυχόν περιέχονται στον δικτυακό τόπο, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρουν για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουν οι εν λόγω τρίτοι.

  1. Κομβία Κοινωνικής Δικτύωσης

    Σας προσφέρουμε τα λεγόμενα plug-ins διαφόρων κοινωνικών δικτύων στην ιστοσελίδα μας. Εάν είστε μέλος ενός κοινωνικού δικτύου και κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας, έχετε συνδεθεί στον δικό σας λογαριασμό χρήστη, ο πάροχος του κοινωνικού δικτύου ενδεχομένως να συνδέσει τις πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας με τα δεδομένα του προφίλ σας στο δίκτυο. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε επισκεφτείτε τους φορείς των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιούνται από εσάς για πληροφορίες σχετικά με αυτές τις λειτουργίες.

    Οι σχετικές υπηρεσίες παρέχονται από τις αντίστοιχες εταιρείες («πάροχοι»).

    Οι πάροχοι αυτοί είναι:

    • Το Facebook που λειτουργεί από την εταιρεία Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, στις Η.Π.Α.
    • Το Instagram παρέχεται από την Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, στις Η.Π.Α.

    Το plug-in λέει στον πάροχο σε ποια από τις ιστοσελίδες μας έχετε εισέλθει. Εάν, κατά τη διάρκεια περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας, έχετε συνδεθεί στον δικό σας λογαριασμό χρήστη με τον αντίστοιχο πάροχο, ο τελευταίος θα δύναται να συλλέξει τα ενδιαφέροντά σας, ήτοι τις πληροφορίες στις οποίες εισέρχεστε με τον λογαριασμό χρήστη σας. Κατά τη χρήση οποιασδήποτε λειτουργίας plug-in (λ.χ. το πάτημα του κουμπιού «Like», η παράθεση σχολίου), και η εν λόγω πληροφορία θα διαβιβαστεί από το πρόγραμμα περιήγησής σας απευθείας στον πάροχο για τήρηση.

    Περαιτέρω πληροφορίες για τη συλλογή και χρήση δεδομένων από παρόχους και σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητές σας για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής υπό αυτή τη μορφή μπορείτε να βρείτε στις πολιτικές προστασίας δεδομένων/απορρήτου των παρόχων:

  2. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου:

    Όλες οι μελλοντικές αλλαγές της Πολιτικής Απορρήτου που εφαρμόζουμε θα δημοσιεύονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Συνεπώς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές.

  3. Υποχρεώσεις Χρήστη

    Η χρήση του διαδικτυακού τόπου εstiahomeart.gr πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζεται ή εμποδίζεται η χρήση του από τρίτους. Ο χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που να έχουν προσβλητικό χαρακτήρα ή που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ' αυτόν. O χρήστης επιβαρύνεται με όλα τα τυχόν έξοδα επικοινωνίας του με την εταιρεία μας. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι το τηλέφωνο και το ταχυδρομείο.

  4. Επίλυση Διαφορών

    Σχετικά με οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του εstiahomeart.gr και εφόσον δεν καταστεί δυνατή η διευθέτησή της απευθείας με συναινετικό τρόπο, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα Δικαστήρια της πόλης των Αθηνών.

    Σε κάθε περίπτωση, προτείνεται η λύση του εξωδικαστικού συμβιβασμού και συγκεκριμένα η εφαρμογή της ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution.


Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Έχουμε ορίσει ως Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων τoν κ Γεώργιο Αντωνάκη. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στέλνοντας email στο info@estiahomeart.gr


Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 20-7-2021.

Διατηρούμε τη δυνατότητα να τροποποιούμε και να επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση, είτε εν όλω είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Δήλωση αναρτηθεί στο Δικτυακό τόπο.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό Τόπο και τις υπηρεσίες του, τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και της Google App. αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Δήλωσης όπως δύναται να τροποποιείται, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει, πρέπει να παύσετε την χρήση του Δικτυακού τόπου και του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή/και να προβείτε στη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διαδικασία που προβλέπεται στην ιστοσελίδα μας. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Δήλωσης αλλά παρακαλείσθε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Δήλωσης θα αναρτάται αμέσως εδώ.