Σχετικά με εμάς

Η Ecocasa Α.Ε. έκανε την εμφάνιση της στην ελληνική αγορά το 2016. Η πορεία της χαρακτηρίζεται από αλματώδη βήματα εξέλιξης έχοντας εδραιωθεί σήμερα ως ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους εισαγωγείς και διανομείς ειδών κουζίνας, ηλεκτρικών, μπάνιου, οργάνωσης και αποθήκευσης νοικοκυριού στην Ελλάδα.


Ημερομηνίες-Ορόσημα στην πορεία της εταιρείας

  • Το 2018 παρουσιάζει την σειρά μαγειρικών σκευών Stone που έμελλε να γίνει η προϊοντολογική ναυαρχίδα της εταιρίας κάνοντας αίσθηση σε εμπόρους και καταναλωτές.
  • Το 2020 συνεργάζεται με τον οργανισμό Save the Aegean ενισχύοντας οικονομικά τις προσπάθειες του για την προστασία της βιοποικιλότητας των ελληνικών θαλασσών. Παράλληλα λανσάρει την ομώνυμη σειρά ισοθερμικών προϊόντων με μεγάλη απήχηση στο αγοραστικό κοινό.
  • Επίσης ,το 2020 πιστοποιείται από την Bureau Veritas κατά ISO 9001:2015 για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Ο καταναλωτής στο επίκεντρο των αποφάσεων

Η Ecocasa δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων που στόχο έχει την δημιουργία προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καταναλωτή προσφέροντας σύγχρονο design και ποιότητα. Η συνεχής επένδυση σε καταρτισμένο προσωπικό με καινοτόμες ιδέες οδήγησε στην αναβάθμιση και διεύρυνση της γκάμας προϊόντων Estia κερδίζοντας όλο και περισσότερο μία θέση στην καρδιά του καταναλωτικού κοινού.


Ένας αξιόπιστος εμπορικός συνεργάτης

Με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, όπου λειτουργεί εκθεσιακός χώρος παρουσίασης των προϊόντων Estia, η Ecocasa εξυπηρετεί πάνω από 1000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Οι εξελιγμένες υπηρεσίες παραγγελιών, μεταφοράς και παράδοσης χαρακτηρίζει την εταιρία ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη για εμπόρους και καταστήματα λιανικής.
Το 2021, η εταιρεία παρουσίασε το ανανεωμένο b2b e-shop www.estiahomeart.gr προσφέροντας την δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας σε πελάτες χονδρικής.


Γιατί ξεχωρίζουν τα προϊόντα Estia

Η γκάμα των προϊόντων Estia αποτελείται από ολοκληρωμένες σειρές που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα, το ξεχωριστό design και την βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής. Έχοντας στο επίκεντρο των αποφάσεων τον καταναλωτή η Ecocasa αναπτύσσει νέες κατηγορίες και εμπλουτίζει ήδη υπάρχουσες με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς.


Estia Home Art

Με στόχο την παροχή ειδών υψηλής αισθητικής και ποιότητας η Ecocasa διανέμει τα προϊόντα με το διακριτικό σήμα Estia Home Art. Η γκάμα Home Art αποτελεί συνώνυμο του οράματος και των αξιών της εταιρίας για προϊόντα που αναβαθμίζουν κάθε σπίτι σε επίπεδο λειτουργικότητας και design.


Estia Basics

Οι σειρές προϊόντων που ανήκουν στην γκάμα Estia Basics χαρακτηρίζονται από την χρηστικότητα και την ανταγωνιστική τιμή τους. Με μοντέρνα διάθεση και χρώμα στοχεύουν να κερδίσουν μια θέση στην κουζίνα, το μπάνιο και την καρδιά κάθε καταναλωτή.


Ecocasa σημαίνει αδιάκοπη προσπάθεια

Η οικογένεια της Ecocasa δεσμεύεται να προσπαθεί αδιάκοπα για την καθημερινή εξυπηρέτηση των συνεργατών της. Παρακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις της αγοράς θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα που θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον διασφαλίζοντας πιστά την σχέση ποιότητας - τιμής. Παράλληλα, με καινοτόμες ιδέες και υπευθυνότητα θα βρίσκεται στο πλευρό του καταναλωτή με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε νοικοκυριού.